Blog

Šta za vas predstavljaju zavese? Da li je to samo modni detalj koji krasi vaše prozore ili imaju i upotrebnu vrednos u vašem domu?

Mi u Beotex-u verujemo da pored toga sto su zavese nezaobilazan modni detalj koji vaš dom krasi kako unutra tako i kada ih posmatramo spolja, zavese imaju izuzetno bitnu funkciju u domu. Stoga je jako bitno kako birate zavese!!!

Naš sjajan tim saradnika se potrudio da možemo da vam pored samih zavesa ponudimo i savet kako da opremite svoj dom. Savet se sastoji iz dva dela, prvi deo je funkcionalnost, tačnije koji tip zavese je potreban vašem domu u smislu funkcionalnosti, ali isto tako od nas mozete dobiti savet koje se zavese po svojim tehničkim karakteristikama najbolje uklapaju sa svojim mehanizmom i kontrolom svetloslti koju propuštaju.

Obavezno pre nego što nas pozovete proverite našu kategoriju zavesa i probajte da oslušnete šta je ono što vam se sviđa a mi ćemo sigurno svojom stručnošću, preporukama i savetima da uradimo vaš dom misleći o lepom i funkcionalnom.

Za više informacija vidi ovde 

Galerija slika
NAZAD